array(0) { }

Erlecomsedam, Erlecom

Stad

Erlecom

Straat

Erlecomsedam

Postcode

6577JE

Woning type

Appartement

Interieur

Gemeubileerd

Beschikbaar

Direct

Prijs

€ 3.000,- (exclusief)

Beschikbaar per 1 mei 2018!!

In het prachtige natuurgebied Ooij vlakbij Nijmegen een prachtig vakantie appartement te huur.
In 10 minuten in Nijmegen centrum , Radboud ziekenhuis of universiteit. 1 uur van Koln / dusseldorf , 1 1/2 uur van Amsterdam , Rotterdam , Den Haag.

Tijdsduur in overleg .

Top appartement in de hogere prijsklasse en hoge afwerking, drie badkamers en drie slaapkamers.t. Voldoende parkeer faciliteit en evt. camera bewaking op het terrein.

omschrijving appartement 1e verdieping:
Na de centrale entree volgt een trap naar boven waar men in de overloop boven kot zeer ruim van opzet. Na de voordeur komt men in de gang waar de twee slaapkamers zijn met elk een badkamer. Vervolgens komt men in de grote centrale woonkamer met open keuken , zeer ruim van opzet . met een hoogte van 7 meter naar de nok. Het appartement is zeer ruim van opzet en is loft in opzet. In de woonkamer is toegang met een open trap naar een verdieping hoger in de nok van de boerderij met een riante slaapkamer en badkamer in 1 ruimte. Warm van kleur en opzet. Een geweldig uitzicht over de Waal met zijn schepen en stranden . Vanuit uw bad kunt u genieten van een geweldig uitzicht. Er is een groot dakterras met een prachtig uitzicht op de stuwwal van ubbergen . Deze stuwwal is in de ijstijd gevormd en zeer uniek .
Er staan nog karakteristieke boerenschuren die vernieuwd gaan worden op korte termijn. De ooij polder is een prachtig natuurgebied met vrij lopende Konikpaarden en Galloway-runderen in de bizon Baaij, een prachtig cafe oortjeshekken op fiets of wandel afstand. Zeer veel leuke strandjes langs de waal en toch 10 autominuten verder de oudste stad van Nederland ( meer dan 2000 jaar oud) om de hoek.

huurprijs euro 3000 excl.
borgsom euro 3000

 • Terug naar zoekresultaten
 • Neem contact op over deze woning

  Neem contact op over deze woning

  Naam *
  Emailadres *
  Telefoonnummer
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht
 • Share |
 • Mail naar een vriend

  Mail naar een vriend

  Naam afzender *
  Email afzender *
  Naam ontvanger *
  Email ontvanger *
  Bericht
   
  Velden met een * zijn verplicht